Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Pelastuuko Euroopan unioni?" by Matti Puolakka, Pertti Koskela & Heli Santavuori * Book PDF Kindle ePub Free

Pelastuuko Euroopan unioni?

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Pelastuuko Euroopan unioni?
  • Author : Matti Puolakka, Pertti Koskela & Heli Santavuori
  • Release Date : January 26, 2019
  • Genre: Political Science,Books,Politics & Current Events,
  • Pages : * pages
  • Size : 688 KB

Description

TÀmÀn kirjan artikkelit perustuvat suomalaisen filosofin Matti Puolakan (1947-2018) nÀkemykseen demokratian kriisistÀ, aikakauden olemuksesta ja ihmiskunnan koko tiestÀ. Puolakan filosofista elÀmÀntyötÀ esitellÀÀn lyhyesti kirjan alussa.



EU:n systeemikriisi on olemukseltaan laillisuuskriisi. EU:ssa ei toteuteta laillisuusvalvontaa oikeusvaltiolta edellytettÀvÀllÀ tavalla. Se on mahdollistanut lukuisat lakien ja sopimusten rikkomukset, joita kirjassa kÀydÀÀn perusteellisesti lÀpi.

TĂ€mĂ€ nĂ€kemys poikkeaa muusta EU-kritiikistĂ€. Ainutlaatuinen on myös vanhempi tutkimus siitĂ€ miten EU:n itĂ€laajentuminen toteutettiin jĂ€senyyskriteereistĂ€ piittaa­matta, esimerkkinĂ€ Viron jĂ€senyysneuvottelut.



Kriisin ratkaisemiseksi on en­sin todettava tapahtuneet vÀÀryydet ja lainrikkomukset ja selvitettĂ€vĂ€ niiden syyt. Kirjoittajat ehdottavat totuuskomissiota pysyvĂ€nĂ€ valtioelimenĂ€ EU:hun ja sen jĂ€senmaihin. Se edellyttÀÀ oikeusfilosofisen ajattelun kehittĂ€mistĂ€ tĂ€mĂ€n ajan uusien haasteiden pohjalta. SitĂ€ varten tarvitaan laajaa, aatehistoriaan ankkuroitua keskustelua yhteiskunnan kaikilla tasoilla niin, ettĂ€ perustuslakeja voidaan muuttaa.

Kirjassa esitellÀÀn myös ehdotusta: MikÀ ihminen on? -totuusfoorumi & vÀittelysanakirja on ehdotus eettiseen verkostoitumiseen perustuvaksi kansalaisliikkeeksi, somealustaksi ja opintofoorumiksi.

LisÀtietoja

https://humanpath.net


Free Books Download "Pelastuuko Euroopan unioni?" PDF ePub Kindle